Escola d’estiu de Confluència Jove 2020

Entre el 20 i el 24 de juliol es va celebrar la primera escola d’estiu organitzada per Confluència Jove. L’objectiu d’aquesta era la de oferir un espai de formació col·lectiva per a la militància i altres espais joves de referència. 

Durant els 5 dies en els que va transcórrer l’escola d’estiu es van donar un total de 8 sessions de xerrades i formacions sobre temes com l’habitatge, treball, capitalisme, feminisme, LGTBI, capitalisme i les seves alternatives, sobirania, model territorial, entre d’altres.

Les formacions es van dur a terme de forma virtual a través de la plataforma Jitsi i es poden recuperar des del canal de YouTube de Confluència Jove o a través d’aquest enllaç directe a la llista de reproducció amb totes les sessions: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwZwGBCeWc5uRjudmoSKZI9DBHpa1oLJb