Manifest conjunt per a la III República

El dia 6 d’agost de 2020 es va redactar un comunicat conjunt de les principals joventuts confederals d’arreu de l’Estat com a conseqüència de les informacions i notícies sobre el rei emèrit Joan Carles I. 

El comunicat reclamava justícia davant la llei i davant el poble i advocava per la necessitat d’un​ debat sobre la celebració d’un referèndum sobre l’organització de l’Estat, on es pregunti al poble clarament la seva preferència: monarquia o república​.

Finalment es cridava als joves a creure en els valors de la igualtat, la llibertat, la fraternitat i la democràcia per a sumar-se a la lluita i implicar-se en un debat que permeti canviar el model d’Estat a una III república plurinacional i solidària.

Podeu llegir el manifest complet en aquest enllaç: http://confluenciajove.com/wp-content/uploads/2020/08/MANIFEST-CONJUNT-CJ-_-Per-la-III-Rep%C3%BAblica.pdf