Fòrums per la justícia climàtica

Durant tot el mes d’abril de 2021 hem impulsat diferents fòrums i activitats per a reivindicar la justícia climática.

El fòrum per la justícia climàtica està organitzat per joves preocupades per la crisi climàtica que hem decidit organitzar-nos per a una transició ecosocial justa. Creiem que la millor manera de fer-ho és que diversos espais i moviments que lluitem per recuperar les nostres vides comparteixin espai.

Els moviments i plataformes ecologistes municipalistes són la base de la nostre lluita, elles son qui millor coneixen el territori amb les seves propies problemàtiques, es per això que en tots els fòrums s’ha comptat amb el màxim d’organitzacions i plataformes municipals en defensa del territori.

Durant aquest últim mes s’han realitzat diferents activtats per reivindicar la Justícia Climàtica. Entre elles trobem:

Tots aquests actes es poden consultar a la web de JustícaClimàtica.cat.