JEV ara és Joves Ecosocialistes

Joves d’Esquerra Verda ara és Joves Ecosocialistes, així ho ha aprovat provisionalment el Consell Nacional de l’organització juvenil, i haurà de ser ratificat a la XV Assemblea Nacional.

JEV hem renovat la nostra marca i línia gràfica a l’últim Consell Nacional celebrat a Badalona, i previ a la XV Assemblea Nacional, fent una aposta per obrir l’organització a tot l’espai polític del canvi i a les lluites ecosocials en defensa de la vida i de la natura.

Joves Ecosocialistes amb aquests canvis fem una aposta nítida per l’ecosocialisme, mantenint l’estrella que hem estat utilitzant Joves els últims anys, i incorporant un girasol en representació dels moviments en la defensa del clima i enmirallant l’organització a la resta de membres de la Federació de Joves Verds Europeus (FYEG). El logotip i imatge gràfica de Joves evoluciona fent una aposta política per l’onada verda que recorre Europa i el món, en un moment d’emergència climàtica que necessita de respostes ecologistes.

Aquesta renovació ve de la mà de l’evolució que està realitzant Joves i l’apertura a esdevenir un espai més ampli, d’acollida, pensament ideològic i espai útil de canvi per al jovent català inconformista i d’esquerres.

Aquesta decisió l’haurà de ratificar l’organització a la seva XV Assemblea Nacional, que es celebrarà al Prat del Llobregat el proper 3 i 4 de juliol, on també hi hauran debats polítics, organitzatius i estratègics al voltant dels documents aprovats pel Consell Nacional.