Joves Ecosocialistes convoca la seva XV Assemblea Nacional

El Consell Nacional de Joves Ecosocialistes va aprovar el passat 11 d’abril la convocatòria de la XV Assemblea Nacional pel 3 i 4 de juliol al Prat de Llobregat, a l’últim Consell Nacional del dia 5 de juny va aprovar els documents provisionals, el nou nom i linea grafica.

Joves Ecosocialistes convoca la XV Assemblea Nacional de l’organització que tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol al municipi del Prat de Llobregat. El màxim òrgan de decisió entre assemblees va aprovar també l’enfocament de la ponència política, que constarà d’un document polític, així com d’un document organitzatiu per reflexionar sobre l’estructura de Joves Ecosocialistes i el seu paper dins de Catalunya En Comú i dins de la Federació de Joves Verds Europeus.

El nou full de ruta de Joves Ecosocialistes passa per la implantació de l’onada verda a Catalunya i la construcció ideològica en aquesta XV Assemblea Nacional sota el lema “Construïm Utopies”. Joves Ecosocialistes ha celebrat aquest Consell Nacional una setmana després de l’entrada de Catalunya En Comú com a membre observador del Partit Verd Europeu, l’organització juvenil ha reiterat el suport a aquesta decisió i ha manifestat que és “molt bona notícia que els comuns iniciem el procés per ser al Partit Verd Europeu per defensar l’ecologisme des de Catalunya a Europa”.

El tàndem format per Anna Winkelmann i Dani Sosa van entregar els avals necessaris per poder presentar-se a la Coordinació Nacional en aquesta XV Assemblea Nacional, i liderar l’organització ecosocialista en els propers dos anys, després de l’anunci de Marc Collado, actual coordinador nacional, de no presentar-se a la reelecció. 

La XV Assemblea Nacional de Joves Ecosocialistes estarà marcada per un repensament organitzatiu de l’espai polític i en la missió de teixir una organització verda forta capaç de continuar dotant a Catalunya En Comú d’un relat jove, roig, verd i violeta.