Joves Ecosocialistes diu no a l’ampliació de l’aeroport!

Des que el passat 2 d’agost el govern de l’Estat i el de la Generalitat van arribar a un acord per ampliar l’aeroport del Prat sota els auspicis d’AENA, la ciutadania ha format un clam unànime: no a l’ampliació de l’aeroport.

Durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre, Joves Ecosocialistes va manifestar la seva negativitat a l’ampliació de l’aeroport del Prat de Llobregat a través de diferents actes.

Dissabte al matí, a través d’una paradeta informativa al centre del Prat de Llobregat es van repartir pamflets i xapes, per tal de conscienciar a tota aquella persona que s’apropés de la problemàtica i de les contradiccions que suposaria l’ampliació per la ciutat i l’espai natural de La Ricarda.

A la tarda es va realitzar una acció reivindicativa al Prat de Llobregat, on es va llegir un manifest exposant els motius pels quals joves ens neguem a l’ampliació: “Davant qui aposta per seguir degradant i venent el nostre territori, davant qui creu que l’única manera de progrés possible són els projectes faraònics que ens precaritzen la vida, diem no a l’ampliació de l’aeroport.

Diumenge al matí, Joves Ecosocialistes es va sumar a les 40.000 persones participants en la manifestació multitudinària realitzada a Barcelona, per reiterar una vegada més que les joves diem no a l’ampliació!