Joves Ecosocialistes participa a l’assemblea unitària d’Acció Jove

El dimecres 1 de desembre, Joves Ecosocialistes va participar a l’assemblea organitzada per Acció Jove, on també van assistir altres entitats juvenils per posar en comú i buscar solucions a les inquietuds de les joves davant la crisi actual.

En aquesta assemblea no només es posaven en comú les problemàtiques i precaritzacions que patim les joves, sinó que es feia una crida a la mobilització del pròxim 12 de desembre, on es reivindicaran les mesures que necessitem les joves i no s’estan aplicant. Aquesta gran mobilització, segons informa Joves en Acció, ha de servir perquè la ciutadania surti al carrer a reclamar la derogació de les reformes laborals, el reforç dels serveis públics i socials, la pujada de l’SMI, la regulació del preu de l’habitatge o la de la llum i el gas. Ens trobem en moments de gran transformació social, és a dir, de grans oportunitats, però alhora de grans perills i incerteses. 

Durant la trobada també es va fer esment del manifest que la mateixa entitat va redactar per a la concentració, on afirmen: “Ara és el moment de fer sentir la nostra veu perquè els parlaments de Catalunya i d’Espanya estan enllestint els pressupostos més abundants de la història. Cal influir-hi perquè es posin a favor de les persones treballadores, i s’ha de fer de manera que totes les polítiques continguin criteris d’igualtat entre dones i homes”. 

Hem de lluitar per posar al centre la manifestació de les mesures necessàries de les joves!