Joves Ecosocialistes reforça l’Equip Coordinador Nacional en el seu primer Consell Nacional de l’any

El passat 20 de febrer, Joves Ecosocialistes va celebrar el seu primer Consell Nacional de l’any a la seu de Catalunya en Comú, amb l’objectiu de ser l’altaveu de la gent jove dels comuns de cada poble i ciutat del país. Durant el Consell Nacional, es van exposar els diferents projectes que es faran durant l’any i es van presentar els primers resultats.

Per aquest motiu, l’organització va reforçar l’Equip Coordinador Nacional amb les incorporacions de l’Anna Gómez, l’Alvaro Alejandro i la Marina Rodríguez, així com diferents membres a nivell local. Durant el Consell Nacional, es va presentar el balanç econòmic del 2021 i el pressupost del 2022, i es van aprovar 3 resolucions diferents sobre temes com el canvi climàtic i la reforma laboral.

A més a més, es va presentar la campanya per al Dia de la Dona Treballadora del 8 de març i es va debatre sobre la crisi entre Rússia i Ucraïna. L’organització va demostrar la seva capacitat per abordar temes complexos i per fer front als reptes del futur. El Consell Nacional va ser un èxit i va demostrar que Joves Ecosocialistes està en un moment clau per a la seva història.

Les tres resolucions presentades son:

També es va aprovar el balanç econòmic del pròxim any