Acompanyem a Joves de Barcelona en Comú en la seva primera Nit Política per debatre sobre feminisme

Laura Perez, tinenta d’alcaldia de Barcelona, protagonitza la xerrada des d’una perspectiva municipalista

El passat 14 de gener, Joves Ecosocialistes van participar en la primera Nit Política de Joves Barcelona en Comú, que va tenir lloc a l’Espai Social amb una xerrada sobre feminisme protagonitzada per Laura Perez, tinenta d’alcaldia de Barcelona.

Durant la xerrada, es van abordar diverses temàtiques relacionades amb el feminisme i les polítiques públiques. Laura Perez va destacar la importància de les cures en el dia a dia de la política i com afecten a les persones que exerceixen la prostitució les lleis existents, i com a través de les polítiques públiques es pot garantir els seus drets i millorar la seva situació.

També es va parlar dels avenços que s’han fet en matèria d’igualtat tant des dels carrers com des de les institucions. Segons la tinenta d’alcaldia, les institucions han de promoure lleis que garanteixin la igualtat, i el carrer ha de continuar acompanyant aquest procés fent sentir la seva veu.

La xerrada va ser un espai de debat i reflexió per formar-nos en feminisme institucional, una branca que requereix gran atenció en les polítiques públiques per aconseguir igualtat en les lleis catalanes.