Birres en Comú amb l’Aina Vidal

El passat 10 d’abril, després del Consell Nacional de Joves Ecosocialistes, la militància de l’entitat va parlar de forma distesa amb l’Aina Vidal,  Diputada i Portaveu d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, a l’espai social de Barcelona En Comú. 

A través d’aquest espai l’Aina Vidal va explicar la seva entrada i experiència al món polític juvenil, tot destacant quines van ser les millors i pitjors decisions que es van prendre a l’entitat durant el seu període de militància. També va comentar com va ser l’experiència d’entrar al Congrés dels Diputats i quins han sigut els millors i pitjors moments que ha viscut en aquest àmbit, tan politicament com personalment.

També es va parlar extensament de l’actualitat social i política, tot destacant els principals reptes, victòries i estratègies a seguir per tal d’aconseguir que l’esquerra transformadora s’erigeixi en un espai veritablement transformador.

Aquesta sessió ha estat un espai de debat i reflexió per conèixer la política institucional d’una forma amable i propera, útil per a l’entitat en termes de relacions i estratègia.