Joves Ecosocialistes participa a l’Assemblea General de la Federation of Young European Greens (FYEG)

Del 26 al 29 de maig Joves Ecosocialistes va ser a Karlsruhe, Alemanya, per participar de l’Assemblea General de la Federation of Young European Greens (FYEG) com a representants de Catalunya. Aquest és l’òrgan principal de decisió de l’entitat juvenil europea del qual Joves Ecosocialistes forma part.

Durant la jornada, es va triar a la nova executiva encarregada de dirigir la FYEG. Els membres escollits en els càrrecs de responsabilitat orgànica van ser: La Benedetta Scuderi i el Sean Currie com a Co-Portaveus, la Marie Stadtler com a tresorera, i l’Antonio G. González, la Christina Keßler, la Lone Sandvik Kristiansen & el Srishagon Abraham com a membres del Comité Executiu.

Joves Ecosocialistes ha presentat i ha aconseguit que s’aprovin tres resolucions pròpies.
La primera d’aquestes fa que el conjunt de la FYEG condemni l’ampliació de l’aeroport de Barcelona i, de fet, qualsevol ampliació aeroportuària de les principals ciutats europees. La segona, centrada en l’àmbit de l’ecocidi, impulsa la incidència política per tal de garantir que aquest concepte assenyalat s’inclogui en l’ordenament jurídic internacional i sigui efectivament penat. La darrera resolució promou la denúncia pública de la persecució judicial que pateixen les polítiques progressistes i que s’intensifica en casos com el de les regidores de Barcelona En Comú.

Vídeo de les jornades.