David Cid, diputat i portaveu d’En Comú Podem, es reuneix amb la militància de Joves Ecosocialistes

El passat 19 de juny, després del Consell Nacional de Joves Ecosocialistes, la militància de l’entitat es va reunir per compartir un espai de reflexió i diàleg amb el David Cid, Diputat i Portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya.

La trobada va tenir lloc a l’Espai Social de Barcelona en Comú, on el David Cid va explicar la seva experiència com a militant juvenil, destacant el seu pas per Joves i els moments més significatius que li han permès créixer políticament i personalment. Va compartir també les seves reflexions sobre la seva entrada al Parlament de Catalunya, amb les diferents oportunitats i reptes que això implica.

Durant la trobada es va parlar extensament de l’actualitat social i política, fent especial èmfasi en els reptes que afronta l’esquerra transformadora, les seves victòries i les estratègies a seguir per aconseguir un espai polític veritablement transformador.

Els assistents van poder compartir les seves reflexions i preguntes amb el Diputat, en un ambient de debat obert i sincer. La trobada va ser una oportunitat per conèixer la política institucional d’una forma propera i amable, i va ser molt útil per a l’entitat en termes de relacions i estratègia.

Per als Joves Ecosocialistes, aquesta trobada va ser una oportunitat per aprendre de l’experiència del Diputat i Portaveu d’En Comú Podem, així com per compartir les seves pròpies idees i reflexions en un ambient de diàleg constructiu. La militància va valorar molt positivament aquest espai i va mostrar la seva voluntat de seguir treballant per transformar la societat des de l’esquerra.