Joves Ecosocialistes impulsa el diàleg sobre el futur dels municipis de Ponent a les Borges Blanques

El passat diumenge 19 de març, les Borges Blanques van acollir un acte organitzat per Joves Ecosocialistes, en què es va debatre sobre el futur dels municipis de Ponent en relació al desenvolupament rural i les polítiques necessàries per aconseguir-ho. 

L’esdeveniment va comptar amb la participació d’experts en habitatge, pagesia, energies renovables i drets socials.

La Sala Grums de les Borges Blanques va ser l’escenari d’aquesta trobada, que va reunir a diverses personalitats del món polític i social per intercanviar idees i proposar solucions concretes. 

La presentació de l’acte va anar a càrrec de l’Anna Mayench, candidata jove del Comú de Lleida a les municipals. Laura Bergès, cap de llista del Comú de Lleida, va centrar la seva ponència en l’habitatge, mentre que Oriol López, militant de Joves Ecosocialistes i activista de l’Albí, va parlar sobre pagesia. Marc Dalmau, número 2 d’Almacelles en Comú, va tractar les energies renovables, i Jaume Moya, ex-diputat, va tancar les ponències parlant de drets socials.

Després de les intervencions i les preguntes del públic, els assistents van poder gaudir d’una calçotada popular i d’un trivial sobre cultura i política del territori. L’acte organitzat per Joves Ecosocialistes va ser una oportunitat única per a la gent jove de la zona per aprendre i compartir idees, i per contribuir a millorar la qualitat de vida al territori.