Joves Ecosocialistes forma el Comitè de Campanya en el seu últim Consell Nacional abans de les eleccions municipals

Ahir, diumenge 26 de març, la seu de Joves Ecosocialistes del carrer Marina de Barcelona va acollir l’últim Consell Nacional abans de les Eleccions Municipals de maig. Durant la sessió, la Coordinació Nacional va revisar l’actualitat política a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional.

En la reunió es va aprovar per unanimitat el Comitè de Campanya, que es responsabilitzarà de coordinar l’acció de Joves Ecosocialistes en les eleccions municipals. A més, es va fer un balanç de les activitats dutes a terme per les sectorials, com les jornades de feminisme en motiu del 8 de març o la xerrada sobre herències organitzada per la sectorial de Drets Socials.

Durant la sessió també es va aprovar la resolució ‘L’edat ens uneix’, en reconeixement a la lluita de les generacions anteriors per garantir els drets i les llibertats que ara gaudim. La resolució té com objectiu donar continuïtat a la lluita per aconseguir una societat més justa i equitativa per a totes les generacions.

Per donar continuitat a questa resolució el Consell Nacional va concloure amb una xerrada sobre les pensions amb Ramon Pla, de la sectorial de Gent Gran de Catalunya en Comú, que va destacar la importància de garantir la continuïtat del sistema públic de pensions per assegurar el benestar dels ciutadans

Amb la formació del Comitè de Campanya i l’aprovació de la Resolució ‘Per un pacte intergeneracional’, Joves Ecosocialistes es prepara per afrontar les properes eleccions municipals de maig.