Barcelona acull l’Assemblea General de la Federation Of Young European Greens

La ciutat de Barcelona ha estat escenari d’un esdeveniment clau per al partit polític juvenil verd europeu. Del 11 al 14 de maig, l’Assemblea General Ordinària de la Federation of Young European Greens (FYEG) va tenir lloc a la capital catalana, acollida per Joves Ecosocialistes.

Aquest esdeveniment va ser marcat per dies d’intens debat i participació política per part de tots els membres de la FYEG, subratllant l’importància de la joventut en la política europea actual.

Anna Winkelmann, coordinadora nacional de Joves Ecosocialistes, va donar la benvinguda a tots els assistents el primer dia, celebrant que Barcelona hagués estat escollida per acollir aquesta assemblea de tanta rellevància. “Estem encantats d’acollir els joves verds de tota Europa en aquesta ciutat vibrant i diversa. La seva presència aquí és una prova més de la importància de Barcelona en l’escena política europea”, va afirmar.

David Cid, ex membre de Joves a Catalunya i actual diputat i portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, també va prendre part en l’assemblea, visibilitzant la importància de la participació política i les polítiques verdes i transformadores que s’han impulsat efectivament des de l’espai polític.

Un dels moments més destacats de l’assemblea va ser l’elecció de Cinta González Sentís, membre de l’Equip Coordinador de Joves Ecosocialistes, com a Secretària General de la FYEG. Aquesta elecció reforça la posició dels Joves Ecosocialistes a nivell europeu.

*imatge Cinta

La culminació de l’esdeveniment va ser una festa nocturna el dissabte, en la qual els participants van veure conjuntament Eurovisión, compartint un moment distès i festiu, reflex d’aquesta trobada de joves compromesos amb la política i la defensa de l’entorn.