Joves Ecosocialistes dóna suport a Yolanda Díaz i el projecte polític ‘Sumar’ per a la presidència del govern de l’estat

Amb la ferm convicció d’impulsar un futur més just i sostenible per a tots i totes, Joves Ecosocialistes ha donat suport al projecte Sumar de Yolanda Díaz, Vicepresidenta segona i Ministra de Treball i Economia Social del Govern estatal.

El passat 2 d’abril, Díaz va presentar a Madrid Sumar, projecte polític amb el qual cerca convertir-se en la primera Presidenta del Govern espanyol. Aquest projecte es basa en els pilars de l’ecologisme, la igualtat social i el feminisme, creant un marc coherent amb els valors i principis que Joves Ecosocialistes i Catalunya En Comú defensen. L’acte va culminar amb emocionants crides de “Yolanda, Presidenta”, reflectint l’esperança que aquesta candidatura representa per a tots aquells que aspiren a una societat més justa, inclusiva i sostenible.

El suport a SUMAR per part de Joves Ecosocialistes demostra el compromís ferm de l’organització en el suport a lideratges progressistes que lluitin per la justícia social, l’equitat de gènere i la sostenibilitat ambiental. Aquest suport no és només un aval a un projecte, sinó també un compromís actiu per a promoure un canvi real en la política estatal.

Delegació d’En Comú Podem i Joves Ecosocialistes a l’acte de Sumar.