Joves Ecosocialistes i En Comú Podem Mataró presenten les seves propostes juvenils en un acte dinàmic i animat

El passat 10 de maig, més de 50 persones es van reunir a la Plaça de Can Xammar per assistir a un esdeveniment organitzat conjuntament per Joves Ecosocialistes i En Comú Podem Mataró. L’acte, que es va celebrar a les 18:30 h, va tenir com a objectiu presentar les propostes juvenils del programa electoral d’aquestes formacions.

Alejandro Páez, candidat Jove de Mataró, va destacar les propostes del programa i va fer una crida a la participació activa dels joves en el procés polític. Juntament amb ell, Sergi Morales, candidat a l’alcaldia de Mataró, i Tamar Zamora, membre de l’Equip Coordinador Nacional i secretària d’organització de Joves Ecosocialistes, van presentar les línies principals del programa i van respondre a les preguntes del públic.

L’esdeveniment, que va comptar amb una alta assistència i una gran implicació dels assistents, ha estat ben valorat per ambdós entitats. “L’energia i la passió que es va viure a la Plaça de Can Xammar és un clar reflex de la voluntat dels joves de Mataró de participar activament en la política local”, va comentar Páez.

Després de les ponències polítiques, la plaça es va convertir en un espai de festa i de socialització. El DJ Mistermi, popular a la ciutat, va amenitzar la vetllada, que es va allargar fins entrada la nit. L’esdeveniment va servir per ressaltar la importància de la política juvenil a Mataró, així com per proporcionar un espai per a la interacció i el debat. A més, el format dinàmic i lúdic de l’acte va permetre que la política fos accessible i atractiva per a un públic més ampli.

Amb iniciatives com aquesta, Joves Ecosocialistes i En Comú Podem Mataró reafirmen el seu compromís amb la ciutadania jove, buscant sempre maneres innovadores de posar la política al servei de la comunitat.