Joves Ecosocialistes presenta les candidates de les properes eleccions municipals

Amb el sol radiant de Barcelona com a testimoni, Joves Ecosocialistes ha desplegat un escenari ple de promeses i propostes fresques el passat 30 d’abril al Parc del Clot. En un esdeveniment que ha agrupat una nodrida assistència, la formació ha presentat les seves candidates joves per a les properes eleccions municipals del mes de maig.

En un acte plenament centrat en el futur i el municipalisme, les candidates han intervingut per exposar les seves propostes i idees per als municipis del país que imaginen. “Les joves volem més. Més drets laborals, més habitatge, més oci, més salut; volem més i mereixem més,” han reivindicat, deixant clar el seu compromís amb un futur més just i equitatiu.

L’acte ha estat conduït per la diputada i portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, i Ramon Gutiérrez, candidat a l’alcaldia de Sant Cugat per En Comú Podem. Ambdós ex-militants de Joves, han aportat el seu suport i experiència a aquesta nova onada de polítiques compromeses.

Amb aquest esdeveniment, Joves Ecosocialistes ha demostrat la seva voluntat de ser la veu de la joventut i d’impulsar una renovació des del municipalisme, apel·lant a la necessitat de més oportunitats, drets i serveis per a la joventut.