L’associacionisme juvenil es concentra davant de foment del treball per lluitar contra la precarietat laboral

En un acte de solidaritat conjunta, Joves Ecosocialistes, al costat de diverses organitzacions de sindicats, partits polítics i associacions juvenils, es va concentrar el 7 de maig a les 18 h davant de l’edifici de Foment de Treball a Barcelona. El motiu de la concentració va ser denunciar l’efecte negatiu de la precarietat laboral en la salut mental del jovent, defensant que aquestes dificultats estructurals no es deuen a cap casualitat.

Segons els organitzadors, la protesta va ser planificada per ressaltar la correlació directa entre les condicions laborals precàries i l’augment de problemes de salut mental entre la joventut. Els manifestants van expressar que és imprescindible prendre mesures immediates per millorar les condicions de treball i oferir suport adequat per a la salut mental.

“Aquesta no és una situació que pugui ser ignorada ni banalitzada”, van expressar els representants de Joves Ecosocialistes. “La precarietat laboral està tenint un impacte profund en la salut mental dels joves i és una conseqüència directa de mancances estructurals en la nostra societat. No és una qüestió d’atzar, sinó un problema que necessita una solució urgent.

Els organitzadors de l’esdeveniment van agrair a tots els participants per fer ressò de les veus del jovent que estan enfrontant aquestes dificultats cada dia. Amb aquest acte, han realitzat un crit a la societat i al govern per a que es prenguin accions concretes per combatre aquesta realitat.