Dani Sosa, Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, escollit candidat número 12 per Barcelona en les llistes de Sumar En Comú Podem a les Eleccions Generals

Dani Sosa, el Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, ha estat anunciat com a candidat número 12 a la llista de Sumar En Comú Podem per a les eleccions generals del 23 de juliol. Amb aquesta candidatura, Sosa representarà a la joventut en un dels moments més crucials de la política espanyola. Aquesta decisió és una clara indicació del compromís de Sumar En Comú Podem amb les joves, la seva participació política i la seva representació en el discurs estatal.

Sumar, liderat per Yolanda Díaz, ha aconseguit formar una coalició electoral de 15 formacions progressistes i plurinacionals, de les quals En Comú Podem forma part a Catalunya. La inclusió de Sosa en la llista de candidats representa un moviment estratègic per Sumar i En Comú Podem, destacant el seu desig d’integrar veus joves en el panorama polític.

“Estic encantat de representar la joventut en aquesta llista electoral i de tenir l’oportunitat d’aportar una perspectiva fresca a les qüestions polítiques”, va declarar Sosa.

Aquesta candidatura subratlla l’objectiu de Joves Ecosocialistes d’incrementar la participació política dels joves i garantir que les seves veus siguin sentides en la política estatal i nacional.