Dani Sosa de Joves Ecosocialistes destaca en un Debat Electoral de clau europea i jove a la Universitat Pompeu Fabra

Dani Sosa, Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, va participar en un debat electoral de gran importància el passat 4 de juliol. L’esdeveniment, que va tenir lloc a les 18 h a la Universitat Pompeu Fabra, va ser un fòrum clau per intercanviar idees i posicions polítiques en la preparació de les eleccions generals del 23 de juliol. Sosa va compartir escenari amb portaveus de joventuts de diferents partits polítics amb representació, en un debat focalitzat en temes de rellevància europea i jove. La seva participació va destacar per una argumentació clara i compromesa amb la defensa dels drets de la joventut, l’equitat i la sostenibilitat.

“El debat va ser una oportunitat excel·lent per expressar les nostres propostes i plantejar una alternativa progressista i ecosocialista als reptes que encara la joventut a nivell europeu”, va afirmar Sosa.

Joves Ecosocialistes vol subratllar la importància del debat democràtic com a instrument per a la transparència i l’intercanvi d’idees. La participació de Sosa en aquest debat electoral representa l’anhel de l’organització de participar activament en la construcció d’una societat més justa, equitativa i sostenible.