Joves Ecosocialistes celebra amb èxit la Trobada d’Estiu “Carme Casas”

Joves Ecosocialistes ha celebrat la seva trobada anual d’estiu del 7 al 9 de juliol, amb la participació de més de 70 joves de tot el país. L’esdeveniment, titulat “Carme Casas” en honor a la reconeguda lluitadora antifranquista, va servir com a espai de formació i aprenentatge sobre diverses temàtiques d’interès polític i social.

Durant els tres dies de la trobada, es van realitzar set sessions de debat i formació sobre temes com l’ecosocialisme, el feminisme i la política internacional, entre d’altres. La trobada va proporcionar una oportunitat única per a l’intercanvi d’idees i la generació de coneixement col·lectiu.

“Estem molt satisfets de l’èxit de la trobada aquest any”, va declarar l’Anna Winkelmann, Coordinadora Nacional de Joves Ecosocialistes. “La participació entusiasta i la qualitat dels debats demostra l’interès i el compromís dels joves en la transformació social i política del nostre país”.

La trobada “Carme Casas” ha estat altament valorada pels participants, i Joves Ecosocialistes es compromet a continuar organitzant aquestes trobades com a part essencial de la seva tasca formativa i de foment de la participació juvenil.