Joves Ecosocialistes organitza una formació exitosa en cultura queer, en marc de la setmana de reivindicació per l’Alliberament Sexual i de Gènere

El passat divendres 30 de juny, Joves Ecosocialistes va organitzar una formació en cultura Queer amb l’activista Diego Marchante, també conegut com a GenderHacker. 

L’esdeveniment, que va tenir lloc a les 19:00 h a la Seu de Badalona En Comú Podem, va ser moderat per Marina Rodríguez, Responsable de Feminismes i LGBTI a Joves.

La sessió va aconseguir una gran assistència, amb la participació de militants de la sectorial i persones interessades de fora de l’organització. L’esdeveniment s’emmarca en la setmana de reivindicació per l’alliberament sexual i de gènere, que culmina el 1 de juliol. Aquesta formació es va celebrar només uns dies després d’un taller de pancartes temàtiques realitzat el 25 de juny, com a preparació per a la manifestació.

L’esdeveniment va ser valorat com a altament útil i productiu pels assistents, proporcionant una oportunitat per a l’aprenentatge i el debat sobre qüestions de gènere i sexualitat en un entorn segur i inclusiu.

“Estem molt satisfets de la resposta positiva a la formació”, va declarar Rodríguez. “És un indicador clar de la necessitat i el desig de més educació i conversa sobre temes queer i LGBTQ+ en la nostra comunitat”.

La formació en cultura Queer és part de l’esforç continu de Joves Ecosocialistes per promoure la igualtat i la llibertat.