Joves Ecosocialistes participa a les ofrenes florals de la Diada Nacional de Catalunya

El passat dilluns 11 de setembre, amb motiu de la Diada nacional de Catalunya, es van celebrar dues emotives ofrenes florals organitzades conjuntament amb Catalunya En Comú.

En primer lloc, a les 8.45 h, a la ronda de Sant Pere, 40, es va retre homenatge a Rafael Casanova, figura emblemàtica que va liderar la resistència davant les tropes borbòniques durant el setge de Barcelona de 1714. La participació ciutadana va ser notable, amb un profund respecte i reconeixement cap a la nostra història.

Posteriorment, a les 10.15 h, la Plaça Salvador Allende al Carmel va ser escenari d’un acte en memòria del cop d’estat contra el govern popular del president Salvador Allende. El moment va servir per recordar i reivindicar els valors democràtics i la solidaritat internacionalista.

Volem expressar la nostra gratitud a totes les persones que van assistir i compartir aquests moments amb nosaltres. La resposta ciutadana i la seva implicació demostra la vigència dels nostres valors i la nostra determinació a continuar treballant per un futur millor.