Joves enceta el primer Consell Nacional del curs polític amb la mirada posada en la XVI Assemblea Nacional

El passat dimarts 5 de setembre es va donar inici al primer Consell Nacional del curs polític a Barcelona. Una ocasió especial per a repassar l’actualitat política, debatre sobre els principals reptes que enfrontem com a societat i treballar de cara la propera XVI Assemblea Nacional de Joves.

El Consell ha estat marc per la profunditat i la rigorositat de les discussions, amb una participació activa dels membres, que han aportat la seva visió sobre el resultat de les Eleccions Generals del passat 23J, i com queda l’escenari polític en aquests mesos on esdevindrà el procés d’investidura.

La XVI Assemblea Nacional, que se celebrarà el pròxim 7 i 8 d’octubre, es presenta com un esdeveniment clau per a la nostra organització. Aquesta serà una oportunitat per a definir les estratègies, establir prioritats i consolidar el nostre projecte polític davant els reptes que ens espera. En aquest sentit, es van ratificar els documents a debatre, com l’horari i el procediment de l’assemblea.