Joves participa a la Green Social Summit, dels Verds Europeus

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre, hem tingut el privilegi de ser part de la “Green Social Summit”, un esdeveniment d’envergadura organitzat pels Verds Europeus. La cimera ha estat una plataforma per compartir, aprendre i debatre sobre els grans reptes mediambientals i socials que ens enfrontem com a societat.

Durant aquests dies, ens hem enriquit amb les idees i experiències d’altres organitzacions europees, tot compartint la nostra visió i compromís en la protecció del nostre planeta. Les reflexions compartides durant la cimera reafirmen la necessitat urgent d’avançar cap a una transició ecològica davant l’emergència climàtica i social.

Des d’aquí, volem expressar la nostra gratitud als Verds Europeus per organitzar aquesta cimera i brindar-nos l’oportunitat d’aportar al debat europeu sobre sostenibilitat i justícia social.