Joves Ecosocialistes impulsa el diàleg sobre el conflicte a Palestina amb l’acte “Arrelem Palestina a Catalunya”

Joves Ecosocialistes, en una iniciativa conjunta amb Servei Civil Internacional, SUDS i l’Agència Catalana de Cooperació, ha dut a terme un diàleg profund i revelador sota el títol ‘Arrelem Palestina a Catalunya’. L’acte es va celebrar el dos de novembre a les 19:00 h.

Durant l’esdeveniment, l’expert en relacions internacionals, Txus Blanco, va guiar als assistents a través d’un viatge històric i analític per comprendre els orígens i l’evolució del conflicte. Des de la fundació de l’Estat d’Israel i la discussió del concepte de sionisme fins a la realitat actual del conflicte i la resistència Palestina, els temes van ser abordats amb l’objectiu de fomentar una major comprensió i sensibilitat cap a aquesta qüestió global.

L’esdeveniment va tenir lloc en un moment crític, ja que les notícies que ens arriben de Gaza amb imatges desoladores fan palesa la necessitat d’una reflexió urgent i d’acció. Joves Ecosocialistes reafirma la seva dedicació a aquesta causa, amb la convicció que la comprensió profunda dels conflictes internacionals és fonamental per a desenvolupar una perspectiva crítica i informada.

L’acte ‘Arrelem Palestina a Catalunya’ va ser una finestra cap a la complexitat del món en què vivim i un crid a l’acció per part de la comunitat catalana. Joves Ecosocialistes continuarà promocionant iniciatives d’aquest tipus, donant suport a l’educació i a l’activisme en temes d’interès global, sempre amb l’objectiu de construir un futur més just i ecosocial.