“No compris consumisme!” – Campanya de Sensibilització per un Nadal Més Sostenible

Aquest Nadal, Joves Ecosocialistes en col·laboració amb Catalunya En Comú llancen la campanya “No compris consumisme!” per promoure un Nadal més sostenible. Amb l’objectiu de conscienciar sobre els perills associats a les festes de Nadal, la campanya es centrarà en la distribució de materials informatius en espais comercials i altres llocs freqüentats per la joventut.

Els materials desenvolupats per a aquesta campanya es centren en destacar les alternatives sostenibles a les pràctiques habituals de consum durant les festes. La iniciativa busca apropar-se a la gent jove i influir en els seus hàbits de consum, oferint-los maneres més respectuoses amb el medi ambient de celebrar aquestes dates.

La campanya es durà a terme amb la col·laboració dels comuns locals i territorials, consolidant un esforç comú en la lluita contra el consumisme excessiu. L’objectiu és generar un gran impacte als mitjans locals i comarcals, destacant la importància de la conscienciació i l’acció col·lectiva.

Per a més informació sobre com participar amb la campanya, s’ha posat a disposició un enllaç on es poden fer peticions.

Joves Ecosocialistes i Catalunya En Comú fan una crida a la participació activa de la ciutadania en aquesta campanya. Es convida a tothom a informar-se i participar en les diferents activitats programades.

Ampliació de la Notícia:

Joves Ecosocialistes i Catalunya En Comú Celebren l’Èxit de la Campanya “No compris consumisme!”

Aquest Nadal, els Joves Ecosocialistes, en col·laboració amb Catalunya En Comú, han celebrat l’èxit remarcable de la seva campanya “No compris consumisme!”, una iniciativa destinada a promoure un Nadal més sostenible. A més de l’objectiu principal de conscienciar sobre els perills associats al consumisme durant les festes nadalenques, la campanya ha tingut un impacte profund en diverses localitats catalanes.

En una demostració de compromís i acció col·lectiva, la campanya va incloure una repartida extensiva de postals informatives en ciutats com Sitges, Mataró, Mollet, Sant Cugat i Barcelona. Aquestes activitats van comptar amb la participació activa de regidors i membres voluntaris dels Comuns locals de cada municipi, demostrant un suport significatiu a la causa.

L’acció va servir no només per conscienciar a la ciutadania sobre les problemàtiques de les dinàmiques consumistes del Nadal, sinó també per promoure el projecte polític de Joves Ecosocialistes i Catalunya En Comú. Els materials desenvolupats per la campanya van destacar les alternatives sostenibles a les pràctiques habituals de consum, buscant influir en els hàbits de consum de la gent jove i oferint maneres més respectuoses amb el medi ambient de celebrar aquestes dates.

Amb l’objectiu de generar un gran impacte als mitjans locals i comarcals, la campanya ha reeixit en consolidar un esforç comú en la lluita contra el consumisme excessiu, subratllant la importància de la conscienciació i l’acció col·lectiva.

Per tenir més informació, podeu visitar el canal de Instagram i Tik Tok per veure material dels repartiments.