Cinta González a Europa per canviar el món

Joves Ecosocialistes expressa el seu suport ferm i decidit a Cinta González Sentís, Secretària General de la Federació dels Joves Verds Europeus, en el marc de les properes eleccions europees que se celebren el 9 de juny.

Amb la crisi climàtica com a teló de fons i l’amenaça creixent de l’extrema dreta a Europa, el continent necessita un lideratge jove i valent per afrontar els reptes  actuals. Cinta González Sentís ha emergit com una figura que encarna aquest lideratge, destacant-se per la seva dedicació a la construcció de propostes per a una Europa de justícia social i global.

La seva destacada tasca i compromís amb les polítiques climàtiques han demostrat la seva capacitat per liderar i transformar la política europea cap a un futur sostenible i equitatiu. En aquests temps de creixent incertesa, és imprescindible el compromís amb una Europa que prioritzi la protecció del medi ambient i la igualtat entre les persones.

La jove ecosocialista considera que la proposta de normes fiscals que va presentar la Comissió Europea a les acaballes del 2023 comportaran retallades similars a les que la ciutadania va patir en la crisi del 2008. González considera que “per assegurar el desenvolupament de polítiques climàtiques ambicioses que no deixin ningú enrere, i també per posar fi a l’ascens de l’extrema dreta, és vital que evitem a tota costa la tornada de l’austeritat a Europa. La ciutadania té el poder per assegurar que després de les properes eleccions comptem amb una majoria que rebutgi aquestes receptes del passat i aprofundeixi en fórmules solidàries i valentes a Europa que continuen obrint la porta al canvi de paradigma que vam veure amb la creació dels fons Next Generation EU”.