Joves Ecosocialistes (Comuns) llança la campanya “Que no te la juguin” contra els macroprojectes a Tarragona

Tarragona, 25 d’abril de 2024 – Joves Ecosocialistes ha iniciat una campanya a la Universitat Rovira i Virgili, cridant a la consciència ciutadana contra el macroprojecte del Hard Rock i als macroprojectes, que no respon a les necessitats del Camp de Tarragona.

En una roda de premsa, els representants de l’organització juvenil dels Comuns van exposar una vegada més la seva oposició a aquest projecte, destacant-ne els impactes negatius sobre l’ocupació, amb treballs precaris, el seu caràcter especulatiu en l’àmbit urbanístic i que situa al Camp de Tarragona de nou com a porta del darrere.

Amb el lema “un preservatiu per follar-te el Hard Rock”, la campanya busca generar consciència i rebuig a aquest model caduc, posant de manifest els interessos de La Caixa i les elits econòmiques del turisme precari perquè es faci aquest projecte.

Alejandro Fernández, candidat jove per Tarragona, va assenyalar que “les joves demanden estabilitat laboral, independència i accés a habitatge, una realitat antagònica al Hard Rock”. En aquest sentit, destaca que només els Comuns ofereixen una alternativa coherent que prioritzi el benestar de les persones.

Amb les Eleccions Catalanes a l’horitzó, Joves Ecosocialistes insta a la ciutadania a defensar un model de país que respongui a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes, posant fre als interessos especulatius i prioritzant el valor de la vida al Camp de Tarragona.