Marina Rodríguez i Marc Massoni escollits coordinadors comarcals del Baix Llobregat i l’Hospitalet

El passat dissabte 26 a la tarda, a la seu del Prat en Comú, es va dur a terme l’Assemblea constitutiva de Joves Ecosocialistes al Baix Llobregat i l’Hospitalet. L’organització ha aprovat un document polític que apunta els diversos reptes que enfronta la joventut al territori, incloent l’accés a un habitatge digne, la manca d’oferta de Formació Professional, l’eliminació dels barracons a instituts i escoles, el desafiament d’una transició energètica justa, així com la millora i ampliació de l’oferta de transport públic, entre altres.

Marina Rodríguez, de Sant Joan Despí, i Marc Massoni, de Sant Boi de Llobregat, han estat escollits coordinadors territorials per unanimitat. Durant l’Assemblea han agraït a la militància la seva confiança en aquest tàndem: “Joves Ecosocialistes es constitueix al Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de consolidar la seva presència al territori i respondre a les necessitats específiques de la població jove. Tenim tota la força, el compromís i les ganes per arrelar al nostre territori”.

L’acte de cloenda de l’Assemblea va comptar amb la participació de diversos regidors del territori, entre ells Claudio Carmona, de Cornellà, Margi Gual, de Sant Joan Despí, i Esther Garcia, excoordinadora de Joves i ara regidora al Prat. A més, l’assemblea també va comptar amb l’actual alcalde del Prat i número 2 dels Comuns al Parlament, Lluís Mijoler: “La participació activa dels joves és fonamental per construir un futur millor. És un orgull veure com la joventut del Baix Llobregat i l’Hospitalet s’organitza per fer sentir la seva veu i impulsar el canvi, i és un orgull més gran que comenci aquí, al Prat: capital mundial de l’ecosocialisme”.