Joves Ecosocialistes ha presentat una campanya pel Primer de Maig, reivindicant la necessitat de reduir la jornada laboral.

En una roda de premsa, el candidat jove de Comuns – Sumar Joan Roca, acompanyat de Marc Calvo, candidat de Caldes ha exposat la importància de tenir més temps lliure: “No només es tracta de millorar els drets i les condicions de les treballadores, sinó que també és una qüestió de llibertat”. L’organització juvenil dels Comuns reivindica també que el descans de les persones no ha de ser un luxe.

Amb el lema “menys treballar, més follar”, la campanya busca cridar l’atenció reivindicant una vida millor per a la gent, posant al centre la salut física i mental i una millor productivitat durant les hores laborals.

Marc Calvo ha subratllat la necessitat de viure vides més dignes, guanyant flexibilitat horària en els llocs de treball, implementant pràctiques laborals remunerades i assegurant salaris dignes. L’organització juvenil també celebra les mesures que s’han començat a implementar pel Govern de Coalició Estatal en aquest àmbit, però recalca que encara queda molt camí per recórrer.

A dues setmanes de les Eleccions Catalanes, Joves Ecosocialistes convida la ciutadania a sortir al carrer aquest Primer de Maig per defensar els drets dels treballadors, amb l’objectiu de guanyar més llibertat i dignitat en les nostres vides.