Joves Ecosocialistes reconeix Pere Nieto com a militant d’honor.

Joves Ecosocialistes expressa el seu profund reconeixement i gratitud envers Pere Nieto, Secretari d’Organització de l’Entesa dels Joves Nacionalistes d’Esquerra i Joves amb Iniciativa durant els anys 1991-1996, que va deixar una empremta indeleble en la història de l’organització i que ha mort el passat 3 de maig. La seva llarga trajectòria, el seu lideratge inspirador i la seva devoció incansable han estat pilars fonamentals en la construcció i consolidació de Joves. 

En reconeixement del seu compromís, els coordinadors nacionals Dani Sosa i Anna Winckelmann, en nom de  l’organització de Joves Ecosocialistes, han entregat una carta expressant el condol, així com un carnet de militant d’honor a títol pòstum: 

“En reconeixement a tots els teus esforços i al teu paper crucial en la construcció i consolidació del nostre llegat, tenim el plaer de conferir-te aquest títol honorífic de militant d’honor avui que marxes. Que aquesta distinció serveixi com a testimoniatge del teu compromís.

Gràcies, Pere, per la teva dedicació, el teu coratge i la teva visió.

El teu llegat perdurarà en els cors dels qui continuarem la lluita per un món millor.”

Més enllà de la seva dedicació política s’ha volgut agrair a Pere Nieto la seva amistat, el seu altruisme i el suport incondicional a les causes socials així com el seu compromís amb el projecte ecosocialista. S’ha expressat, també, com la seva presència a l’organització va ser una font constant de fortalesa i inspiració per al conjunt de la militància i com el seu llegat continuarà influenciant generacions futures de militants; recordant sempre els valors de la fraternitat, la generositat i el suport mutu que són tan preuats dins l’organització juvenil dels Comuns.