Trobada d’Estiu Enric Cama 2024

Torna la Trobada d’Estiu Enric Cama 2024, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol a la Casa de Colònies Penyafort, a l’Alt Penedès!

La Trobada d’Estiu és un esdeveniment anual que té per objectiu reunir joves de l’espai polític per treballar temes relacionats amb la salut, la biodiversitat, l’emergència climàtica, el feminisme, els drets socials i altres temàtiques d’interès. Durant la Trobada, es realitzen debats, formacions, taules rodones i altres actes en els quals es tracten diferents qüestions relacionades amb els objectius i les preocupacions dels i les joves.

El punt de trobada serà el divendres 12 de juliol, a les 13 hores, a la mateixa Casa de Colònies. El primer dinar serà de carmanyola; després tots els àpats estaran coberts i seran vegetarians com a mínim!

Per participar a l’activitat, es requereix una aportació estàndard i subvencionada de 30€, amb l’opció preferent de pagar la totalitat de la plaça (50€). 

Per fer la contribució, es demana que es realitzi una transferència bancària al número de compte següent: IBAN ES23 1550 0001 2100 0167 1320, amb el beneficiari “Joves Ecosocialistes” i l’assumpte “Nom i cognom – Trobada 2024”. També ho pots fer directament a través d’aquest enllaç. Quan us inscriviu envieu un comprovant a info@joves.cat 

Ens organitzarem durant aquestes setmanes en vehicles privats per arribar a la Casa de Colònies. Tanmateix, si finalment no hi haguessin places disponibles o opció de venir en cotxe, podreu arribar a Vilafranca del Penedès en transport públic, on gestionaríem la recollida.

Per poder assistir, ompliu el formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6oSuhUcb90iJAQ3qo5tAWNFOWQOVr4sSH8gNPlpOV2ihMIg/viewform