Milita!

Som la joventut que lluita pel canvi des de l’esquerra, l’ecosocialisme, el feminisme, la igualtat, l’ecologisme, l’altermundisme, la solidaritat, el catalanisme i el republicanisme.

Les nostres idees

Busquem la transformació de la realitat i, per això, treballem pel canvi social, polític i econòmic.

La gent jove hem de crear nous marcs de debat, proposta i participació; accions transformadores per posar al centre del debat allò que és realment important per a les persones.

Les nostres lluites

Lluitem per una societat de persones iguals en drets, lliures i diversos. Contra les retallades i els retrocessos socials.

Lluitem per eradicar la precarietat i l’exili juvenil, per dotar-nos d’un present i un futur amb oportunitats i  per trobar resposta a les nostres necessitats i reivindicacions com a col·lectiu.

Qui som

Som l’espai de la gent jove d’esquerres i inconformista que creiem que és possible i necessari transformar la societat arreu.

Una organització política juvenil, social, cultura i laica, corresponsable amb el projecte polític de Catalunya en Comú.

Què fem

Participem a moviments socials, associacions i plataformes diverses, a tots els nivells, i ens comprometem amb totes aquelles lluites que creiem justes.

Treballem al carrer per enfortir i teixir aliances que ens permetin guanyar les institucions, i ho fem perquè els i les joves tenim moltes coses a dir i a fer. I, quants més siguem, més fàcil i enriquidor serà fer front a tot allò que no ens agrada.

  Noms i cognoms *

  Adreça correu electrònic *

  Data de naixement *

  Gènere

  Telèfon *

  Adreça

  Codi postal

  Població *

  Territori *

  Vols rebre informació per correu electrònic?
  No

  Professió (si treballes)

  Centre d'estudis (si estudies)

  Comentaris

  En compliment del que disposa Reglament Europeu 2016/679 de 27 d'abril (RGPD) de protecció de dades de caràcter personal, Joves Ecosocialistes informa que, tant els correus com les dades que incorporis, seràn tractats de manera confidencial per la persona responsable del nostre fitxer amb la finalitat de gestionar i de fer-te arribar informació.

  He llegit les condicions i accepto ser militant de Joves Ecosocialistes

  Accepto cedir les dades a Joves Ecosocialistes amb la finalitat de rebre informació per a la militància o de manifestar les consultes i peticions a través dels diversos canals.

  Accepto cedir les dades a Joves Ecosocialistes amb la finalitat de desenvolupar accions així com informar de les mateixes.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable
  Associació Juvenil Joves d'Esquerra Verda

  Finalitat
  Gestionar les peticions formulades l’enviament de comunicacions de l'associació juvenil

  Legitimació
  Consentiment de l’interessat

  Destinataris
  Les dades no es comunicaran a cap altra organització

  Drets
  Accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com altres drets