Green building: From the bottom UP!

El passat 15 d’octubre va tenir lloc el debat sobre ecologisme organitzat per Confluència Jove, sota el nom “Green building, From the bottom UP!”. 

Aquest debat va comptar amb grans veus expertes sobre ecologisme. Hi van participar com a principals ponents: Ernest Urtasun (eurodiputat per En Comú Podem), Gio Gonzalez (activista a Fridays for Future Tarragona), Carme Gasulla (regidora Comuns Verds de Sitges) i Sergi Talamonte (regidor de transició ecològica a Lleida).

El debat va partir de la premissa de que l’ecologisme ha de ser l’eix vertebrador de les accions polítiques i socials, i cada un dels ponents va oferir la seva visió precisa sobre l’assumpte en qüestió.

L’acte va reunir fins a 20 participants que es van sumar al debat aportant preguntes per a la discussió. 
El vídeo del debat complet es pot consultar al canal de YouTube de Confluència Jove o en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=QgAVy7tLbks&feature=youtu.be