Milita!

Les nostres idees

Som la joventut que lluita pel canvi des de l’esquerra, l’ecosocialisme, el feminisme, la igualtat, l’ecologisme, l’altermundisme, la solidaritat, el catalanisme i el republicanisme.

Busquem la transformació de la realitat i, per això, treballem pel canvi social, polític i econòmic.

La gent jove hem de crear nous marcs de debat, proposta i participació; accions transformadores per posar al centre del debat allò que és realment important per a les persones.

Les nostres lluites

Ens indigna l’estructura del món actual: crisi, exclusió social, desigualtats, canvi climàtic, racisme, violència, discriminació per gènere, creença o opció sexual, elitisme educatiu, neoliberalisme, polítics mentiders i banquers corruptes…

Lluitem per una societat de persones iguals en drets, lliures i diversos. Contra les retallades i els retrocessos socials.

Lluitem per eradicar la precarietat i l’exili juvenil, per dotar-nos d’un present i un futur amb oportunitats i  per trobar resposta a les nostres necessitats i reivindicacions com a col·lectiu.

Qui som

Som l’espai de la gent jove d’esquerres i inconformista que creiem que és possible i necessari transformar la societat arreu.

Una organització política juvenil, social, cultura i laica, corresponsable amb el projecte polític de Catalunya en Comú.

Una joventut que participa de les confluències del canvi, i que s’implica en projectes com En Comú Podem.

Què defensem

El nostre objectiu és participar i decidir per transformar. Volem transformar la realitat a partir d’una acció no violenta i compromesa, amb la radicalitat democràtica com a principi, per decidir-ho tot.

Volem ser un agent de canvi social: opinem, protestem, reivindiquem, proposem i ens rebel·lem davant l’actual realitat.

Què fem

Participem a moviments socials, associacions i plataformes diverses, a tots els nivells, i ens comprometem amb totes aquelles lluites que creiem justes.

Ens organitzem per assolir allò que defensem i per allò que lluitem, una societat més justa i més igual, perquè “les idees no viuen sense organització“.

En definitiva, treballem al carrer per enfortir i teixir aliances que ens permetin guanyar les institucions, i ho fem perquè els i les joves tenim moltes coses a dir i a fer. I, quants més siguem, més fàcil i enriquidor serà fer front a tot allò que no ens agrada.

[/ezcol_1half]

Afilia’t!

Si vols lluitar amb nosaltres per una societat més justa, envia’ns les teves dades i t’aclarirem tots els dubtes. Vine a formar part de Joves Ecosocialistes

  En compliment del que disposa Reglament Europeu 2016/679 de 27 d'abril (RGPD) de protecció de dades de caràcter personal, Joves Ecosocialistes informa que, tant els correus com les dades que incorporis, seràn tractats de manera confidencial per la persona responsable del nostre fitxer amb la finalitat de gestionar i de fer-te arribar informació.

  He llegit les condicions i accepto ser militant de Joves Ecosocialistes

  Accepto cedir les dades a Joves Ecosocialistes amb la finalitat de rebre informació per a la militància o de manifestar les consultes i peticions a través dels diversos canals.

  Accepto cedir les dades a Joves Ecosocialistes amb la finalitat de desenvolupar accions així com informar de les mateixes.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable
  Associació Juvenil Joves d'Esquerra Verda

  Finalitat
  Gestionar les peticions formulades l’enviament de comunicacions de l'associació juvenil

  Legitimació
  Consentiment de l’interessat

  Destinataris
  Les dades no es comunicaran a cap altra organització

  Drets
  Accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com altres drets