Omplim els carrers pel 8-M!

DIVERSES, LLIURES I REBELS, JUNTES ACONSEGUIREM TOTS ELS DRETS PER TOTES LES DONES’, així vam titular la nostra campanya celebrada pel 8-M, on els Joves Ecosocialistes vam sortir als carrers per encartellar arreu del territori i animar a tota la ciutadania a manifestar-se a les seves ciutats.

Cartell realitzat per Marina Woolf

Vam reivindicar que som diverses i com ho som, exigim lleis interseccionals per reconèixer la diversitat i lluitar transversalment contra la discriminació. Som rebels perquè ens neguem a cedir a un sistema opressiu que exclou a tota persona que no formi part del model hegemònic. Ens volem lliures perquè és el nostre dret fonamental. Volem decidir el nostre camí, expressar-nos com som i utilitzar la nostra veu per incidir justament a la societat. I això ho farem juntes, organitzades en els moviments feministes, treballant des de la sororitat, amb un objectiu comú: erradicar el sistema cisheteropatriarcal.

Llegeix el nostre manifest sencer:

Tot seguit, el passat dia 8 de març, amb motiu del Dia de les Dones Treballadores, Joves Ecosocialistes va assistir a la manifestació convocada a Plaça Universitat, Barcelona, juntament amb les nostres companyes d’En Comú Podem.

Malgrat la crisi pandèmica d’aquests darrers 2 anys, ens vam sentir orgulloses de la quantitat de persones que es va concentrar en la capital de Catalunya per seguir lluitant i aconseguir tots els drets per totes les dones. I tornarem a sortir i omplir els carrers les vegades que calguin!