Parlem sobre les relacions lliures de violència

El dimarts passat 11 de desembre vam organitzar el taller sobre relacions tòxiques a la Facultat de Filosofia i lletres de la UAB.

Amb el objectiu d’identificar les relacions tòxiques que ens envolten en el dia a dia, es van analitzar els estereotips de gènere i els mites de l’amor romàntic, eines que utilitza el patriarcat per controlar i sotmetre a les dones. Així, es va poder analitzar la relació entre l’amor romàtic i la violència, tant presents i arrelats en el nostre dia a dia , i també la relació entre l’amor romàntic i el capitalisme, que busca a través del consum la perpetuació d’aquests rols i actuacions que fan tòxic l’amor.

Agraïm la participació de Projecte Ella en el taller i seguim amb el compromís d’eradicar i desfer-nos de l’amor romàntic i altres components que fan que l’amor, si és tòxic, també sigui violència.