DIVERSITAT, LLIBERTAT I REBELDIA: Joves Ecosocialistes reivindica el feminisme interseccional en el 8M

Joves Ecosocialistes van portar a terme la seva campanya per al Dia de les Dones Treballadores sota el lema “Diverses, lliures i rebels, juntes aconseguirem tots els drets per totes les dones”. Amb aquesta iniciativa, l’organització va reivindicar la diversitat de les dones i la necessitat de lluitar des d’una perspectiva interseccional per combatre totes les formes de discriminació.

El passat dia 8 de març, Joves Ecosocialistes va assistir a la manifestació convocada a Plaça Universitat, Barcelona, juntament amb altres organitzacions i col·lectius. Malgrat la situació sanitària actual, l’organització va mostrar la seva determinació per continuar lluitant i aconseguir la plena igualtat de drets per a les dones.

Cartell realitzat per Marina Woolf

“Som rebels perquè ens neguem a cedir a un sistema opressiu que exclou a tota persona que no formi part del model hegemònic. Ens volem lliures perquè és el nostre dret fonamental. Volem decidir el nostre camí, expressar-nos com som i utilitzar la nostra veu per incidir justament a la societat”.

Llegeix el nostre manifest sencer:

Així mateix, l’organització va voler destacar la importància de la sororitat i la necessitat de treballar juntes per erradicar el sistema cisheteropatriarcal. “Ens organitzarem en els moviments feministes, treballant des de la sororitat, amb un objectiu comú: erradicar el sistema cisheteropatriarcal”, van afirmar.

Joves Ecosocialistes es va unir a les reivindicacions del 8-M per aconseguir tots els drets per totes les dones, i va destacar la importància de la diversitat, la llibertat i la rebel·lia per fer front al sistema opressiu en què vivim.