JEV s’afegeix als actes de commemoració del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA.

L’organització política juvenil participarà en els diferents esdeveniments que es desenvolupinaquests dies per tal d’ajudar a conscienciar la gent jove sobre aquesta malaltia. A part de latradicional repartida de preservatius arreu del territori i per les universitats catalanes, hacol·laborat amb el CJB en la creació del web “Amb el sexe no vacil·lis”. Com a conseqüència de la importantíssima reducció per part del Govern Espanyol de lespartides pressupostaries destinades a les accions de prevenció del VIH, de promoció de lasalut i de la investigació pública en el desenvolupament de fàrmacs i teràpies, aquest 2012 haresultat ser un any molt negatiu i un veritable pas enrere en el que a polítiques contra la lluitadel VIH-SIDA es refereix. Amb una retallada prevista pel 2012 i 2013 del voltant del 70%, lesONG’S catalanes són les que han experimentat un retrocés més dràstic en el seu finançament.Aquesta situació de desatenció provocarà en els pròxims ans un increment del nombre denoves infeccions i persones malaltes, tal i com avisen les associacions de lluita contra la SIDA. La responsable de Llibertats Sexuals de l’organització, Laura Cañadas, ha denunciat l’absolutairresponsabilitat i falta de compromís del PP al fulminar el Pla Nacional contra la Sida i ha exigitque es corregeixi immediatament la situació incrementant la partida pressupostària pel 2013 igarantir l’accés a l’atenció sanitària i al tractament de totes les persones afectades, incloses lespersones immigrades en situació irregular.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.