JEV-BCN participa a la 48 assemblea del CJB

Joves d’Esquerra Verda de Barcelona va participar ahir dissabte a la 48ª Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). La plataforma interassociativa que representa les entitats juvenils de la ciutat va iniciar un 2013 que se centrarà en l’elaboració d’un pla estratègic que en redefineixi els objectius i les activitats. L’assemblea va servir també per aprovar els comptes del 2012 i el pressupost de cara el 2013. Un any més, l’assemblea del Consell va servir per renovar els càrrecs al secretariat. El nou òrgan de govern està format per representants d’Acció Jove (el president), Esplais Catalans (el vicepresident), les JERC, la JSC, la Dona (Joves Nacionalistes per la Igualtat) i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. “Agraïm la feina feta per Pau Gonzàlez i el seu equip aquests dos darrers anys i animem al nou secretariat a seguir lluitant al costat del jovent de la ciutat”, va considerar Carla Vidal, co-coordinadora de Joves d’Esquerra Verda de Barcelona. La 48ª assemblea del CJB va aprovar diverses resolucions: suport al dret a decidir de Catalunya, contra la corrupció i la regeneració democràtica i de dret al propi cos. En clau municipal, l’assemblea va aprovar per unanimitat la resolució “per unes polítiques de joventut veritablement centrals i transversals”. “Cal coordinar de manera transversal les polítiques de joventut que du a terme l’Ajuntament de Barcelona per optimitzar uns recursos escassos però gens menyspreables que té el consistori barceloní en matèria de joventut”, segons el co-coordinador de l’agrupació local de JEV, Gerard Sentís.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *