JEV i AJ del Baix Llobregat s’oposen al projecte de construcció d’un gran outlet a Viladecans

El comunicat emès per les dues organitzacions d’esquerres considera que el projecte s’oposa als principis de “sostenibilitat social, ambiental i econòmica”, a més de perjudicar frontalment el petit comerç de proximitat. Així mateix, el jovent de la comarca veu com “s’està utilitzant de forma interessada el greu problema de l’atur, i aprofitant la situació de desesperació de moltes persones de classe treballadora, se’ls ofereixen llocs de treball precaris i mal pagats que no podran rebutjar”. Es qüestiona també la inversió pública en un projecte com aquest, destinat a l’obtenció de beneficis privats. Evidentment, el rebuig al projecte també té motius mediambientals, ja que JEV i AJ aposten per una revitalització agrícola i avançar cap a la sobirania alimentària, horitzons que veuen incompatibles amb la construcció de l’outlet.”Tristament, el nostre rebuig al projecte d’outlet és una mostra més de l’ofensiva del ciment que ha amenaçat reiteradament el nostre Delta, com el projecte Eurovegas finalment desestimat”, exposa la declaració. A més d’oposar-se al projecte, amb aquest comunicat es demana a les administracions implicades que, en qualsevol cas, no s’hi destinin recursos públics. El jovent de la coalició ICV-EUiA reclama també “unes polítiques de joventut integrals, transversals i transformadores”, per tal de no veure’s abocat a la precarietat i l’atur. La declaració conjunta d’ambdues organitzacions polítiques juvenils es pot llegir aquí.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *