JEV de Santa Coloma de Gramenet signa un manifest pel dret a decidir

La Xarxa Colomenca pel Dret a Decidir es va presentar el passat 20 de gener, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet. Aquesta plataforma és el resultat d’un gran treball en el qual s’ha cercat agrupar les entitats colomenques que comparteixen la voluntat de decidir el futur de Catalunya. La Xarxa Colomenca ha elaborat un manifest que ha rebut el suport d’una quarantena d’entitats i partits polítics a Santa Coloma, entre les quals Joves d’Esquerra Verda de la ciutat, en un acte ple de positivisme i sentiments per part de tots i totes les assistents. L’acte va comptar amb la presència de Joaquim Nadal. A més a més, a l’esdeveniment estava convidat a participar Lluís Hernàndez (exalcalde de Santa Coloma pel PSUC des de les primeres eleccions democràtiques fins al 1991), qui per qüestions de salut no va poder assistir-hi. Tot i així, va voler transmetre unes paraules que van ser llegides i escoltades amb emoció per part de les persones assistents.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.