Segon any de mandat dels ajuntaments del canvi!

La sectorial de municipalisme de Joves d’Esquerra Verda celebra en un comunicat el segon any de mandat dels ajuntaments que van guanyar a les dretes a les últimes eleccions municipals

En el comunicat fet públic avui es destaca, no només les polítiques d’aquests dos últims anys, sinó que també es posen de relleu «les polítiques que la nostra branca política fa molts anys que està treballant des de les localitats» per afegir que des de les últimes municipals les noves fórmules i les aliances han permès estendre això «a moltes altres poblacions» incorporant, a més, noves lluites i noves maneres de fer.

En aquest sentit, Esther Garcia, responsable de municipalisme de JEV ha destacat el fet que «la nostra organització sempre ha apostat pel municipalisme, i creu fermament que des de les localitats, com institució més propera a la ciutadania, es poden impulsar vertaders canvis». Ara la perspectiva és poder anar més enllà, i poder seguir amb aquesta onada de canvi a la resta de les institucions.

Podeu llegir el comunicat aquí.