Celebrem la tramitació de la proposició de llei LGTBI

Aquest dimarts 19 de febrer es tramita la proposició de llei contra la discriminació per orientació sexual, identitat o expressió de gènere i característiques sexuals, i de igualtat social de lesbianes, gais, transexuals, transgènere i intersexuals, coneguda com a llei LGBTI.

Des de JEV han mostrat el seu suport a aquesta proposició realitzada per part del grup confederal Unidos Podemos-En Comú Podem- En Marea, afavorida per la FELGTB, però també d’altres entitats LGBTI de tot l’estat espanyol.

L’aprovació d’aquesta llei “esperem que compti també amb el suport del Partit Popular, una vegada la resta de grups parlamentaris ja han anunciat el seu suport, això suposaria un avenç històric en matèria de reconeixement i protecció dels drets de totes les persones LGBTI a l’estat, i pionera en l’àmbit internacional” diu el comunicat ecosocialista.

En aquest sentit, a Catalunya ja vam realitzar el primer pas quan es va aprovar l’any 2014 la llei contra la LGBTfòbia, que suposava la culminació d’una llarga lluita i reivindicació de les entitats LGBTI catalanes. Podeu llegir el comunicat aquí.