Comunicat mobilitzacions estudiantils: Universitat, ni intervinguda ni retallada

Joves d’Esquerra Verda crida a la mobilització estudiantil per defensar l’autonomia de les Universitats i contra la repressió en un comunicat

Joves d’Esquerra Verda ha participat sempre de la denuncia i de les mobilitzacions en favor de la Universitat pública i de qualitat. Els últims anys hem estat al carrer i a les aules contra les retallades o les pujades de taxes que han expulsat a sectors socials vulnerables de l’educació superior, així com també ens hem mostrat en contra de la privatització d’una eina essencial per la societat com és l’educació pública. Amb aquest compromís avui ens toca alçar la veu contra el fet que el govern central hagi intervingut els comptes de les universitats públiques, vulnerant així la seva autonomia. Aquests fets no només són molt greus per la simbologia i el precedent que genera, sinó perquè posa en perill l’activitat científica i crítica de les universitats.

Podeu consultar el comunicat aquí.