Aquest 25N game over a les violències sexuals!

Com cada 25 de novembre, Dia internacional per l’eliminació de les violències envers les dones, des de Dones Joves, el grup no-mixt de Joves d’Esquerra Verda, s’ha impulsat una campanya per reivindicar la lluita masclista i mostrar un any més el compromís de l’organització ecosocialista en aquesta lluita.

Enguany la campanya s’ha centrat en denunciar les violències sexuals ja que “lluny de desaparèixer segueixen sent una tònica habitual, especialment entre la gent més jove, com malauradament hem hagut de patir aquests últims dies amb casos com el de La Manada”. A més, també reivindiquen la invisibilització de les violències sexuals que, recorden, totes les dones pateixen en algun moment però molts cops hi ha “problemes per assolir consciència sobre que allò que estem vivint és una violència sexual”.

Així doncs, des de Dones Joves i Joves d’Esquerra Verda reivindiquen la lluita contra les desigualtats i les violències i contra un sistema de dominació com el patriarcat i reivindiquen que només educant en la igualtat “s’aconseguirà acabar amb la transmissió generacional dels valors patriarcals i de dominació masculina”. Així doncs, convoquen a la manifestació del 25 de novembre a les sis de la tarda a Barcelona, a la plaça Universitat, per tal d’omplir els carrer contra qualsevol tipus de violència masclista i a totes les violències sexuals que patim les dones en la nostra societat.

Pots llegir el manifest sencer aquí.