Unim els tramvies per unir ciutats i persones!

Joves d’Esquerra Verda participa en la mobilització en favor de la unió del Tram Baix i el Tram Besòs

Dissabte al matí es va celebrar a Barcelona una marxa doble per defensar la unió dels tramvies. Aquesta va consistir en circular des de la plaça de Glòries i la de Francesc Macià, fins l’encreuament amb Verdaguer, unint, així, els pocs més de tres quilòmetres que mancarien per fer efectiva la unió entre els dos trams del Tram.

Joves d’Esquerra Verda sempre ha defensat la unió entre els tramvies, en tant que és la solució més econòmica i sostenible per millorar les connexions de més d’una desena de poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’actual anomalia en la que els dos trams no es troben connectats genera situacions absurdes, limitant el nombre de passatgeres i passatgers, i impedint una unió ràpida, segura i eficaç entre les poblacions del Besòs i el Baix Llobregat.

Aprofitant que per la tarda JEV va celebrar el seu Consell Nacional a Sant Boi de Llobregat, es va aprovar per unanimitat una resolució en la que l’organització ecosocialista tornava a reiterar el seu compromís amb la unió dels tramvies. Podeu llegir el text complert en aquest enllaç.