Comunicat de JEV del Camp per una xarxa ferroviària digna!

Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona lamenten la pèrdua d’infraestructures que suposarà la reestructuració que està fent Foment

La setmana passada es van anunciar un seguit de canvis a la xarxa ferroviària del Camp de Tarragona. Aquests consisteixen en: el desmantellament de les vies entre Cambrils i Tarragona, que Salou es queda sense estació de tren, el que porta a que l’estació del centre de Tarragona es queda sense l’Euromed, a part, que l’estació de Port Aventura queda orfe, i sentencia l’estació de Cambrils, que estarà lluny del centre de la ciutat. És a dir, que de nou hi ha un seguit de poblacions que perden, de forma considerable, transport públic de proximitat.

És per això que la joventut ecosocialista tarragonina destaca que “és importantíssim que es posin tots els agents d’acord d’una vegada per oferir a la gent connexions justes, puntuals i de nivell”, a més d’exigir “que s’aprofitin els canvis per implementar un sistema de tren lleuger que permeti la interconnexió entre els municipis del Camp”. Podeu llegir i consultar el comunicat sencer en aquest enllaç.